Unde gasim Fericirea (II) ?

fata__si__ursuletul

    Spuneam in prima parte ca suntem si ceea ce mancam. Ce legatura are mancarea cu fericirea ? Are indirect, pentru ca este cea care determina starea de sanatate si suntem fericiti doar daca suntem sanatosi. Dar oare invers este valabila afirmatia? In mod sigur,da.

Abuzurile alimentare, hrana cu continut necorespunzator, alcoolul, tutunul, toate la un moment dat isi vor arata efectele, efecte care nu ne vor face deloc fericiti. Dar despre acest subiect atat de important voi scrie un articol special . Continue reading

Cecilia

Acril  pe  panza , 60×70 cm, tablou aflat intr-o colectie particulara in Bucuresti.

Portretul  unei  dragi  prietene.Cecilia

Sper  sa-ti  placa , cu  atat mai  mult  cu  cat  nu  te–am  obisnuit  cu  astfel  de  lucrari. Parerea  ta  ar  conta  mult  pentru  mine.

Te  imbratisez  cu  drag,

                                          Mirela

Unde gasim Fericirea (I) ?

fata__si__ursuletul

De cand ne nastem plecam intr-o cursa care nu se va sfarsi decat odata cu ultima noastra suflare, o cursa in care fiecare , in felul sau cauta Fericirea. Unii mai bine echipati pentru drum , altii mai putin norocosi , dar toti gata de start.

Pana la urma ce e fericirea?

Inteleptii spun ca fericirea ar trebui sa fie starea normala a oamenilor, perceputa ca o traire constanta , permanenta si fireasca in bucurie, in armonie, frumusete si adevar. Continue reading