Lansare de carte Catalin Botezatu la Petrosani

Eu cu  Catalin  B 

Chiar daca vrem, chiar daca nu vrem, presa, televiziunea, radioul ne influenteaza foarte mult in formarea unei pareri despre o persona publica. Mai ales ca aproape toti suntem dispusi sa-i judecam destul de aspru pe semenii nostrii

Nu pot sa spun ca creatorul de moda Catalin Botezatu (fara sa-l cunosc personal ) s-ar fi aflat printre persoanele care imi erau foarte simpatice , dar trebuie sa recunosc ca eram foarte curioasa sa il vad de aproape si sa-mi formez o parere obiectiva despre el .

Creatiile lui Catalin Botezatu pentru femei mi-au placut intotdeauna pentru ca sunt foarte feminine si seducator misterioase.

Cand am aflat ca a organizat o lansare de carte , aici in zona, pe langa castingul legat de o prezentare a unei noi colectii de moda, m-am hotarat sa merg si sa vad despre ce e vorba.

Am avut mai multe curiozitati:

Cum va fi organizat evenimentul ?

Cum arata cartea?

Ce contine cartea ?

Cum e de fapt in realitate Catalin Botezatu?

M-am imbracat frumos si am plecat in cautarea locului de desfasurare a lansarii de carte, un club din centrul orasului Petrosani.

Ajunsa in club exact la ora cand trebuia sa inceapa prezentarea cartii , mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca inauntru erau cel mult 60 de persoane . Ma asteptam sa fie plin de fete si baieti si chiar de personae mature , pentru ca eu cred ca nu avem parte prea des de astfel de manifestari aici la noi si trebuie sa profitam de fiecare ocazie.

Dupa o jumatate de ora, dupa ce au mai venit cateva persoane, a inceput programul.

Catalin Botezatu a intrat foarte firesc , fara fite de vedeta, cu zambetul pe buze. Am descoperit ( placut surprinsa ) un barbat deschis, cald, fara urma de aroganta, comportandu-se cu cei din jur ca si cum toti i-ar fi fost vechi si buni prieteni. Imbracat sport-elegant , emana eleganta si rafinament.

Cand prezentatorul i-a dat microfonul, a spus , printre altele, ca este foarte incantat de sederea lui aici si ca Valea Jiului este o zona superba.

Cartea se numeste ,,Pedeapsa’’ si face parte din ciclul ,, Catalin Botezatu – Trei vieti’’,este o carte care cuprinde o parte din viata lui Catalin Botezatu (detentia) si este scrisa de Monica Vlad.

O carte eleganta, cum de altfel ma asteptam .

Abia astept sa o citesc.

S-a facut coada la dedicatiile de pe carti ,urmate de fotografii. Toata lumea a dorit sa se fotografieze cu Catalin Botezatu (cata rabdare a avut ! )

A urmat castingul in care profesionalismul designerului si-a spus cuvintul : din cele 40 de fete preselectate au fost alese 6 pentru prezentarea noii colectii de a doua zi , o selectie foarte operativa.

Din cei doar 8 baieti a fost ales doar unul ( oare nu sunt baieti frumosi in vale? ). Eu cred ca sunt , dar nu erau acolo.

In concluzie , am participat la un eveniment special si am cunoscut un artist sensibil , o personalitate puternica , un spirit in evolutie .

Mult success ii doresc si desigur ,inspiratie!

Astept parerea ta despre articol si desigur intrebari !

Te imbtatisez cu drag,

Mirela

Ps. Da, draga mea arata foarte bine, mai bine ca la tv, acum esti multumita?

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply