Vernisajul expozitiei de pictura – IN ZODIA MACULUI

Mirela cu  cosul

Hristos a inviat !

Suntem in ,, Saptamana luminata’’ si nu intamplator mi-am dorit foarte mult ca acum sa aiba loc vernisajul expozitiei mele de pictura ,,In zodia macului ‘’.

Am considerat ca este momentul cel mai potrivit pentru a darui frumusete, atunci cand sufletele noastre sunt pline de lumina Invierii Domnului.

Acest dar a fost  primit cu multa bucurie de cei care au intrat in dimineata zilei de     8 mai in holul mare (pana atunci gri) al ISPE, indreptandu-se spre birouri si vazand ca inflorisera macii ..

Am vazut  zambetele, surpriza de pe fetele lor si incantarea din priviri, acestea au fost daruri foarte pretioase pentru mine

Cladirea are 11 etaje si foarte multe birouri, in care lucreaza multi oameni , femei si barbati care trec in fiecare zi prin dreptul tablourilor mele, ceea ce e foarte important.

Dupa amiaza am asteptat invitatii, care au venit cu multa bucurie ca la o sarbatoare , cu flori si cu cuvinte calde rostite din inima.

Admosfera a fost deosebit de placuta cu intalniri intre vechi prieteni bucurosi ca se revad cu o astfel de ocazie , inconjurati de atata frumusete, dar fiind si locul unde s-au facut noi cunostinte .

Au admirat tabloutile, fiecare exprimandu-si preferintele pentru anumite lucrari .Mi-a placut foarte mult varietate de gusturi, de temperamente, varietatea de perceptii ceea ce da atata savoare vietii .

Am inceput cu dreptul actiunea si sigur pana la sfarsitul perioadei de expunere a tablourilor (15 iunie) vor fi suficienti oameni generosi care sa ma ajute sa duc la bun sfarsit ceea ce mi-am propus.

Te rog sa-mi tii pumnii in continuare si te rog de asemenea sa trimiti materialul mai departe, prietenilor tai pentru ca m-ar ajuta foarte mult Te imbratisez cu drag ,

Mirela

PS.Nu ma uita si spune-mi parerea ta !

 

Leave a Reply